Privacy Verklaring

Beveiligde verbinding


Tijdens het plaatsen van een bestelling worden uw gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. U kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje rechtsonder in de browser, of aan de groene adresbalk bovenaan uw scherm. Zo bieden wij u maximale veiligheid en is fraude of diefstal van gegevens uitgesloten.

Privacy

Judo Sensei.nl, gevestigd aan Putsebocht 159 B 01
3073 HH Rotterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.judosensei.nl
Putsebocht 159 B 01
3073 HH Rotterdam
+31 6 85815044

Persoonsgegevens die wij verwerken
Judo Sensei.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Leeftijd
  • Geslacht
  • Gewicht
  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar.
Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is.
Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.
Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via judosenseiricardo@hotmail.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Judo Sensei.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming
Judo Sensei.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Judo Sensei.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorie├źn) van persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam twee weken administratieve afhandeling examens en (club)toernooien
  • Leeftijd twee weken administratieve afhandeling examens en (club)toernooien
  • Geslacht twee weken administratieve afhandeling examens en (club)toernooien
  • Gewicht twee weken administratieve afhandeling examens en (club)toernooien
  • E-mailadres twee weken administratieve afhandeling examens en (club)toernooien

Delen van persoonsgegevens met derden
Judo Sensei.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Judo Sensei.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies.
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Judo Sensei.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit.
Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden.
Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Judo Sensei.nl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar judosenseiricardo@hotmail.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Judo Sensei.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Judo Sensei.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via judosenseiricardo@hotmail.nl

Cookies

Judosensei.nl maakt gebruik van cookies en overige technieken zoals JavaScript.

Wat zijn cookies?

Op internet wordt de term cookies gebruikt voor kleine, eenvoudige tekstbestandjes die op uw computer of mobiele apparaat worden opgeslagen wanneer u een website bezoekt. Cookies kunnen gegevens, zoals voorkeuren, opslaan of informatie verstrekken over uw browser of apparaat. 

Waarom cookies?

Cookies zorgen voor een gebruiksvriendelijke site. Omdat bepaalde keuzes die u gemaakt heeft en acties die u uitgevoerd heeft onthouden worden, hoeft u niet bij elk bezoek dezelfde keuzes te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw taalvoorkeur, maar ook welke artikelen er in uw winkelwagentje zitten. Bent u ingelogd? Dan onthouden we ook dat een tijdje. Zo kunt u bij een volgend bezoek direct verder waar u gebleven was!

Cookies accepteren?

Als u cookies accepteert weet u zeker dat u de beste gebruikerservaring krijgt. Uw voorkeuren worden onthouden en uw winkelwagentje blijft bewaard. Zo hoeft u niet elke keer dezelfde keuzes te maken. Bovendien helpt u ons automatisch om meer inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers, zodat wij de webwinkel nog beter aan uw wensen kunnen laten voldoen.

Cookies niet accepteren of cookies verwijderen

Let op: als u ervoor kiest om helemaal geen cookies te accepteren, zullen sommige functionaliteiten van onze webwinkel mogelijk niet werken.

In uw browserinstellingen kunt u uw voorkeuren voor het plaatsen van cookies aanpassen. Hier kunt u aangeven dat u niet wilt dat er cookies geplaatst worden. Ook kunt u alleen cookies van derde partijen tegenhouden. Cookies die reeds in uw browser en op uw apparaat geplaatst zijn, kunt u in uw browser-instellingen ook verwijderen.

Klik hier voor een handleiding om de cookie-instellingen in uw browser aan te passen:


Scroll to top